Cabaran 7 Tips Kurus Dari Rumah

Belajar 7 tips yang paling sukses dalam coaching kami.
Jom mula turun berat badan!

Belajar rahsia kuruskan badan dan ubah hidup anda

Dah bosan cuba macam-macam tapi masih tak menjadi? Dapatkan 7 Top Tips dari kami. Pengalaman 9 tahun membantu ramai menurunkan berat badan.

Jangan bertangguh! Mulakan sekarang!

Perkara yang paling menghalang kita untuk lebih kurus dan sihat adalah bila sampai Pulau Tangguh! Jangan bertangguh lagi Klik butang di bawah untuk bermula.

Selepas amalkan konsep-konsep dalam program ini, saya mula turun berat badan dan setelah 7 hari saya teruskan dengan full coaching dan kini saya telah hilang 8kg!
zunita-testimonial-profile
Zunita Zubir
Image Consultant
Thanks coach being with me time dapat kek. Time org tengah bincang dengan my coach time tu bende ni masuk. Thank you so much for guidance loosing weight in a very healthy way.
zaliza-testimonial-profile
Zaliza
Jurutera
Qilah saje timbang pagi tadi. Berat 54.3kg. Ta[i badan tak rasa naik. Perut pun takde rasa buncit. Tak sama macam 54kg sebelum ni. Badan rasa fit. Triceps pun dah tak flabby.
aqilah-testimonial-profile
Nor'aqilah
Student

Jom Sertai Cabaran Ini!

Kami adalah pasangan suami isteri, Coach Kamarul dan Coach Aisyah yang akan membantu anda untuk menurunkan berat badan.

Dengan pengalaman 8 tahun melatih peserta-peserta yang mengikuti program turun berat badan kami, kini kami ingin mencurahkan lagi pengalaman yang sangat berharga dan strategi turun berat badan dalam Cabaran 7 Tips Kurus Dari Rumah.

Kamarul & Aisyah

drkamarul-aisyah

Keputusan Peserta Hebat!