fbpx

Email Alu-aluan Untuk Cabaran Percuma

Anda kini telah menyertai Cabaran 7 Tips Kurus Dari Rumah.

Username anda adalah {user_login}
Untuk mulakan cabaran ini, lawati topik-topik di sini http://kamarulandaisyah.com/course/cabaran-7-tips-kurus-dari-rumah/

InsyaAllah, kami sentiasa bersama anda dalam perjalanan anda ini. Kami boleh dihubungi menerusi phone/sms/whatsapp:

Coach Kamarul : 0162090812
Coach Aisyah : 0192294616

atau email: aisyah.patthi@gmail.com

All the best!
Coach Kamarul dan Coach Aisyah

Categories Uncategorized

Hari 7 | Sukatan Penting

Wah dah hari ke-7 bersama kami dalam Cabaran 7 Hari Kurus Dari Rumah. You are amazing! 😃👏🏼👏🏼👏🏼

Hari ni topik yang sangat penting iaitu cara sukat makanan yang kita ambil. Bukan sukat-sukat sekat ye kawan2. Tapi sukat supaya badan dapat nutrisi yang cukup, kalori yang cukup dan tak masuk dalam starvation mode.

InsyaAllah, semoga 2018 ini anda akan lebih sihat, segar, bugar, mantap!!!

Like, Share dan Comment jika video ini bermanfaat untuk anda 💃🏻💃🏻💃🏻

#kurusdarirumah

Categories Uncategorized

Hari 6 | Karbo ❤️ You

Topik hangat ya harini, ramai yang takut dengan karbo tapi sebenarnya Karbo Loves You! 😃

So jangan takut, tapi kena faham dan kenali karbo ini dan tugasnya untuk turunkan berat badan. Ingat ya, tak kenal maka tak cinta hehe

Please share video ini dengan family and friends anda sebab topik ini sangat penting dan banyak sangat mitos yang berkaitan dengan nya.

Happy Watching!

#kurusdarirumah

Categories Uncategorized

Hari 5 | Kena Makan Kerap!

Ramai yang takut2 nak makan. Ada yang kerap masuk \’starvation mode\’. Sangat tak membantu dalam menurunkan berat badan.

Dalam video pada hari ini, Coach Kamarul dan Coach Aisyah nak ceritakan kekerapan yang paling tepat untuk makan. Kenapa kita perlu makan kerap untuk turun berat badan. Dan jenis makanan yang kita boleh ambil.

All the best gaisss!

#kurusdarirumah

Categories Uncategorized

Hari 4 | Macam Mana Kalau Kena Makan Di Luar?

Ha ni memang cabaran BESAR untuk rakyat Malaysia. Masyarakat Malaysia memang suka beramah-mesra dan banyak sangat aktiviti kunjug-mengunjung ke majlis, kenduri, birthday parties, retirement parties dan sebagainya.

Jangan tolak pulak jemputan2 ni ya! Tak baik tau 😅

So dalam video pada hari ini kami nak bagi Top Tips macam mana nak makan sihat bila berada di majlis2 dan juga bila memang tak sempat nak meal prep bagai.

Happy Watching! 📺 📹

Categories Uncategorized

Hari 3 | Konsep 80 / 20 / 100 

JANGAN TERBALIK2 YA!

Alhamdulillah hari yang ke-3 kita dalam Cabaran 7 Hari Kurus Dari Rumah.

Hari ini kami ceritakan KUNCI untuk turun berat badan. Ramai yang tak pernah dengar Kunci ini ataupun pernah dengar tapi tak berapa faham. Dan yang paling sedih kalau ada yang tunggang-terbalik gunakan Kunci ini. Lagi tak menjadi!.

Jom kawan2 kita lihat, dengar dan faham Top Tips pada hari ini tentang Kunci 80 / 20 / 100 untuk kick-start penurunan berat badan anda.

Let\’s do it!

Categories Uncategorized

Hari 2 | Kalori Kalori Kalori!

Ha….ok, sebelum kita go lagi advance kita mestilah dahulu tahu tentang apa itu kalori dan apa kegunaannya untuk turunkan berat badan.

Dalam video hari ni, kami simple kan cara nak faham kalori dan juga permudahkan cara nak kira kalori untuk setiap individu. Sedikit teknikal, tapi SANGAT PENTING untuk pastikan penurunan berat badan anda adalah sihat dan berkekalan 💃🏻

Enjoy the video!

Categories Uncategorized